Γιώργος Ε. Κουσουρνάς

Γιώργος Ε. Κουσουρνάς

Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος

 

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο και την υπηρεσία υπαίθρου στη Νάξο. Για ένα χρόνο, εργάστηκε στο Γ.Ν. Ρόδου “Ανδρέας Παπανδέου”, ως ειδικευόμενος χειρουργικής, στο πλαίσιο της ειδικότητας της Ουρολογίας. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας από την Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2016.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Υποψήφιος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την Επανορθωτική Ουρολογία. Είναι κάτοχος του τίτλου FECSM (Fellow of the European Committee of Sexual Medicine), εξειδίκευση στη Σεξουαλική Ιατρική.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η επανορθωτική και προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση, συσκευές αποκατάστασης εγκράτειας, ουρηθροπλαστική), η λειτουργική ουρολογία και η γυναικολογική ουρολογία (ακράτεια, πρόπτωση πυελικών οργάνων).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης στη χειρουργική ανδρολογία και επανορθωτική ουρολογία, ενώ έχει βραβευθεί ως εισηγητής επιστημονικών εργασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Παράλληλα, έχει επιδείξει σημαντική παρουσία ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα ουρολογίας.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» και συνεργάτης των ιατρείων Λειτουργικής Ουρολογίας, Επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με εξειδίκευση στους τομείς της επανορθωτικής ουρολογίας και της ανδρολογίας.

Είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών (EAU, ESGURS, GURS, ICS, ESSM, ISSM, SIU) και ελληνικών επιστημονικών κοινοτήτων (ΕΟΕ, ΟΝΟΓΟ, ΑΝΔΡΥΠΟ, ΕΕΟΟΓΕΚ). είναι εκλεγμένος Γραμματέας του τμήματος Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Συνεργασίες

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ιασώ

Κεντρική Κλινική

Metropolitan

Γιώργος Ε. Κουσουρνάς, Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος Ρόδος

Ακολουθήστε μας

Copyright: Giorgos Kousournas, 2019