Συνεργασία του feMALE med με το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS

Από την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά, το feMALE med συνεργάζεται με το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Ψυχοσεξουαλική Θεραπεία”.

Με ιστορία που ξεκινά από το 1987, το ICPS (Institution for Counselling & Psychological Studies) λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα έχοντας λάβει αναγνώριση από Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο του Central Lancashire (UCLan) με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Το ICPS αποτελει το μοναδικό φορέα που παρέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ψυχοσεξουαλική θεραπεία, καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό στην εκπαίδευση συναφών ειδικοτήτων και αναγνωρίζοντας παράλληλα τη δυναμική της Σεξουαλικής Ιατρικής.

Ο Γιώργος Κουσουρνάς συμμετέχει στο διδακτικό έργο του κολλεγίου με διαλέξεις στους μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και παρέχοντας τη δυνατότητα σε φοιτητές να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στις εγκαταστάσεις του feMALE med σε Αθήνα και Ρόδο. Η συνεργασία με το ICPS μας τιμά ιδιαίτερα, μια και αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της στόχευσης του feMALE med σε ακαδημαϊκό και κλινικό επίπεδο. Παράλληλα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή σε ένα τέτοιο άρτια δομημένο εγχείρημα.